szerda, július 19, 2006

Ujabb kepek





Na jo, megint megprobalok felrakni par kepet. Ket kep a hazban keszult, es a jelenlegi szobamat abrazolja, a ket masik kep pedig az asztalomat az irodaban.

Egyebkent ez a negyedik napom itt a UNODC-nel, es az idom jo reszet meg mindig azzal toltom, hogy a dokumentumokat olvasgatom. Rengeteg fasza anyag van itt, iszonyatosan erdekes dolgokrol. Sajnos egy jelentos reszuk perzsaul van, de azert nem panaszkodom. Mar ki is talaltam egy-ket temat, amirol lehetne irni, mondjuk a Kul-Vilagba :-). Otthonrol ilyen anyagok beszerzese iszonyu faradsagos lenne. Na, majd meglatjuk.

A napjaim kulonben eleg nyugisan telnek egyelore. Ez sajnos a labam miatt van igy, mert egy hosszu nap utan meg mindig bedagad, megfajdul. Igy munka utan haza megyek, es atoltozes utan meglocsolom a kertet. :-) Komolyan mondom, hogy ez egy nagyon megnyugtato tevekenyseg. Csobog a viz, a kertet bearnyekoljak a fak, ezert nem vakit a nap, kellemes huvos van, en meg setalok es locsolok. Kifejezetten szeretem azt az illatot, amikor a fu, a novenyek a terasz kove parologtatja a vizet. Keleten mindig locsolnak mindent: a hazak elott az utat, bent a kert csempejet, a falakat, es mindig ugyanolyan illat kering a levegoben.

Azt nagyon sajnalom, hogy nem tudtam ott lenni az Clapton koncerten, remelem Wape beszamol rola.

Nincsenek megjegyzések: