hétfő, szeptember 18, 2006

Ami kimaradt a leírásból

Hihetetlen hogy Csandra pont a két legjobb képet nem tette fel. Az egyik a vonatúton készült, ahol egy kisgyerek ismerkedni próbált a nagy szakállas bácsival (aki egyébként mára megborotválkozott), de az aludt.

Egyébiránt a 7 órás vonatút első felét átaludtam, Csandra meg végig azon pattogott, hogy hogy lehet ilyenkor aludni. Én meg kómásan annyit mondtam: fáradtan.
A másik fent a hegyen készült ahol Csandra megvédte fejét a szarrá ázástól.

És a hol vannak poénok, mikor arcomba ömlött a forró tea és az egész család röhögött, hétszáz méterrel a tengerszint felett? A sofőr a balról előzött és lezúzta a saját kocsiját, mert annyira sietett velünk? A borzalmas ízű rózsavizes fagyi, amit ajándékba kaptunk útitársainktól és enni kellett, amíg a végül a dugóban megtudtunk tőle szabadulni észrevétlenül. A másik taxis örült szlalomozása az egysávos úton éjjel hazafelé? A válladon alvó fószer büdösen? (tényleg, büdös volt?).
Ha már idáig nem írt más róla, írom, hogy tegnap a felső 10000 egyik kávézójában ültünk este. Árak mint Alibiben (süti, shake), mindeni ápolt, elegáns. Hiába Csandra másképp látja a dolgokat.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez aranyos:) khm...Csandra?
Amúgy nagyon jó a blog!