kedd, június 20, 2006

Fáradt hétfő




Minden kínja ellenére végül is a tegnapi nap egészen felfutott. Persze kellett ehhez néhány stratégia döntés, úgy is mint ellógni a hétfőn kezdődő intenzív német nyelvtanfolyamot vagy leküzdeni egy 10 napja sűrűsödő beszélgetést az exemmel. ezeken túlesve (+ egy doboz cigarettát elfüstölve) hihetettlen megkönnyebülés vett erőt az emberen és du. 4-től más se történt csak barátokkal beszélgettem. köszönöm nektek Kati, Schmideg, Ági, Mariann, Gábor (4-7ig), a tranzit csoporortnak (15 leendőbeli szakember a külpol vidékéről) és meglepetésnek éjjel még Csandra is megkért, hogy vigyem el a Múzeumba egy teára. Kell ennél több?

Végül pedig egy újság négy oldala a régi szép időkből. Az Egészségügyi Közlöny egyetlen alkalommal jelent meg, egyetlen példányba, elsősorban csandra kreativitását dicséri. Ezzel búcsúztattuk az Alibi Café Új Zélandra távozó kiváló munkatársnőjét. Jó szórakozást.

Afganisztánt tekintve a nagy döntés közeledik. hamarosan elárasztom a magyar médiát szakértésemmel. És akkor mindenki megtudja, hogy mi a helyzet ebben az országban és mi mit fogunk keresni (vagy nem keresni) ott.

Nincsenek megjegyzések: