hétfő, augusztus 14, 2006

Kivettem a blogrol "Virata"-t es athelyeztem ide. Habar ez egy annyira jo tortenet, hogy mindenkinek el kellene olvasnia, rengeteg helyet foglal it a blogon.

Baromi jol el lehetne egyebkent szorakozni ezzel a bloggal. Pl: Magyarorszag. Na mindegy, most erre nincs idom.
A hetvegen kezdjuk Naimaval a nagy utazasunk fek eszakra es nyugatra. Pentektol vasarnapig courtesy of Galli Family utazunk valoszinuleg a kovetkezo utvonalon:

Takth e Soleyman, Orumiyeh és Kandovan
1. nap Teherán-Soltanieh-Zanjan-Takth e Soleyman-Takab. Kb. 480 km, szállás Takab, vagy a közelben más
2. nap Takab-Miyandoab-Orumiyeh (tó)-Kandovan. Kb. 460 km, szállás Kandovan
3. nap Kandovan-Tabriz. Kb. 90 km

Tabrizból mi tovább megyunk (a tobbiek vissza Teheránba) meg nem tudjuk hova, de harom helyre mindenkeppen el akarunk jutni: Masuleh, ami a hegyek kozott megbuvo kicsi, baratsagos falu, Babak kastelya Tabriz felett a hegyek kozott, es a Kaspi-tenger partjara.

Sikerult feltennem meg egy kepet Kashanrol. Ez Sialk-ban keszult, ami a vilag egyik legregebbi kulturajanak adott otthont. A leletek ie 5500-bol kerultek elo, nagyon durva. A kepen egy ziggurat-on allok.


Ennyit sikerult, es igazabol meguntam mara a szarakodast. Holnap megint megprobalom.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia :o)
itt budapest, kellemes kissé hűvös nyári este, WP, Andris + én dumcsizunk, hallgatjuk a skyrádió-pünt-nl-t, épp Eros varázsol.
Gondolom már 100x hallottad, de nagyon szépek a képeid és bár nem igazán tudom, hogy pontosan merre is fogtok csavarogni, de nagyon jól hangzik.
Peti mesélte, hogy a munka nem egészen az, amire számítottál, gondoltam elküldöm azt a linket, amit a hétvégén találtam, bár valószínüleg ismered, de hátha találsz valami izgiset rajta: http://www.ned.org/employment.html
Nálunk is érdekes fejlemények vannak: Andris webrádióban pörög, és nálam is mintha körvonalazódna valami értelem a lila ködben... :o))
A fiúk már megint a laptopot buzízzák :o)
Na megyek, jó éjt, vigyázzatok magatokra, sok puszi