csütörtök, augusztus 17, 2006

vrachlabi

hát ebben ráhibáztál, persze hogy jelentkeztem a webrádióba :)


Nem közel-kelet de utazás, ez itt Vrachlabi a cseh Óriáshegységben, régi nevén Hochelbe, a képen a folyó az Elba. Gyönyörű kisváros a szélén Csehország második Skoda autógyárával. Sok is üzlet, hihetetlen olcsó kaja és szállás árak. A vacsora a 3 csillagos szállodában 3000 forint volt, 2 leves 2 sör, és két adag knédli szaftos hússal. A milka kb 210 ft. Nagyon sok fajta sportszer és túracipő. A képen a negyedikgenerációs wagner bakancs, elődje az afgán-üzbég határon adta ki a lelkét kb. 8 év szolgálat után. apja örökébe lépett.

Ez 25000 körül volt, kordura anyagból, thinsulate béléssel és a talpában különlegesen kihajtható acélkarmokkal, amely alkalmassá teszi jégen való járkálásra. Persze nem ezért vettem, bár most már tudok jégen focizni vagy tollasozni is. túracipőm rövid családfája (típus, kor és születés/elhalálozás helye): Az ős egy Dachstein félcipő volt, 1986– 1993 (Franfurt am Main-Koppenhága), Addidas magasszárú 1993 – 1998 (Frankfurt am Main - ?) Merrel 1998-2006 (Budapest-Hairatán), Garmisch 2006- (Vrachlabi-)Van egy félcipő túra féltesó is, de annak nem jut eszembe a neve.

A motorral Csandrának kedveskedünk, egy Harley.

1 megjegyzés:

sMiCi írta...

A web rádió! ami most mingyá indul Mindenki részt vehet benne aki nekem szimpatikus :-) ez egy ilyen demokratikus dolog, ja és pártsemleges. (csak nehogy a végén egyedül nyomjam :-I ) Szóval beszélgetős jellegel indulna, a háttér kezd összeállni. A jogi helyzet is lassan kezd tisztulni, csak jönnének már vissza az emberek a szebadságból. Már csak heylet keresek és aztán ON AIR